Свържете се с мен за безплатна консултация!

Запознайте се с мен, Анна

Здравейте прекрасни хора!

Аз съм Анна Йотова и съм специалист камуфлажна и безмастилна татуировка и микронидълинг. Аз съм първата и единствена в България „донесла“ и практикуваща методите на камуфлажна и безмастилна татуировка, за прикриване и лечение на стрии, белези по кожата, петна, витилиго, различни видове белези от операции и интервенции, и други. Имам слабост към процедури, които наистина карат кожата ви да работи и да дават резултати, които веднага ще заобичате!

За мен работата ми е призвание, отговорност и любов. Работата ми е кауза. Работата ми е страст. Като всяка жена обичам да правя нещата красиви, не само за себе си, но и за останалите. Обичам да помагам и същевремено да виждам добрите резултати и огромите усмивки , които се появяват на лицата ви. Работя за промяната на телата ви, за връщане на самочувствието ви! Работя за вас!

Давам всичко от себе си! Влагам сърцето и душата си в това, което правя. Вярвам, че работя качествено. Мисля за случая на всеки един клиент и най-доброто решение. Справям се отлично с кожни проблеми, подобряване на белези, стрии и петна, а в момента развивам и наблягам на работата си с хора преминали през онкологични заболявания и възстановяване на ареоли и третиране на белезите им.

Страст ми е да намирам решения и да се справам с всеки един проблем, за да помагам да се чувствате уверени и щастливи в собствената си кожа.Всички хора са ми важни и всеки е в сърцето ми. Държа всеки един да получи качествена грижа, така както аз бих искала да получавам същата, когато поверя грижите за себе си на някой друг. Държа на отношение!

Вие ме карате да се стремя към непрекъснато развитие и да изкарам най-доброто от себе си. Уча всеки ден на теория и практика. Няма невъзможно за мен. Непрекъснато развивам и доусъвършентсвам знанията и уменията си. Експериментирам и ежедневно предизвиквам себе си, за да стигна до най-доброто за вас! 

Благодаря ви за доверието!

Та, защо да изберете мен?

Избирането на мен като ваш специалист ще дойде с набор от качества, които вярвам, че ме правят идеалният избор за вас!

• Уникална, специализирана услуга изцяло съобразена с вас и вашите нужди.
• Богат опит донесен от чуждестранни специалисти в областта.
• Непрекъснати обучения и доусъвършенстване на знанията и техниките, както на теория, така и на практика.
• Не спирам да проучвам най-новите тънкости в областта за да осигуря изключителни резултати всеки път.
• Вниманието ми към детайла ме прави прецизен специалист. От консултацията до крайният резултат, обръщам внимание на всеки аспект, като това гарантира спокойно и информирано преминаване през процеса.
• Поверителност и разбиране на вашите лични нужди.
• Спокойна среда, в която можете да получите всичко, което е необходимо за вас и вашите нужди. Преодоляване на психологическите граници
• Комуникацията и сътрудничеството с клиента по всяко време и през всеки етап от процеса.
• Не на последно място, удовлетвореността на клиента и щастието от резултатите.

А, ето малко информация за обученията, които съм изкарала до тук

·         2020 г изкарано обучение по Камуфлажна татуировка за стрии, белези, петна към Brow factory Columbia.

·         2020 г изкарано обучение за Камуфлаж на тъмни кръгове под очите към Brow factory Colombia

·         2021 г изкарано обучение по Микронидълинг и BB Glow терапия към Sancos Academy Romania

·         2021г изкарани няколко обучения по основи на Дерматологията, курсове за масаж на лице и микропигментация към различни обучителни академии в чужбина.

·         Началото на 2022 г  изкарано обучение по метода на Безмастилна (Inkless) татуировка  в клиника в Лондон.

·         2022 г изкарано допълнително обучение по Микронидълинг на белези, стрии, скалп, лице и тяло в клиника в Лондон

·         2022 г Декември месец приключи участието ми в Mastermind програма за камуфлажна татуировкакоято беше в рамките на 6 месечно допълнително обучение, където в детайли се разгледаха всякакви въпроси свързани с камуфлажната татуировка. В тази програма участваха няколко колеги от различни държави, но само аз бях единствена от Европа и лично поканена от организатора на програмата.  Обучението се проведе в Щатите и беше организирано от едно от най-известните студиа за камуфлаж там.

·         2023 Септември изкаран Advanced color theory for Aesthetic Camouflage във Флорида, САЩ. Обучението включва   –  пигментология и правилното смесване на цветове
 –  неутрализиране на червени и тъмни петна
 –  изсветляващи техники при пигментации
 –  цветови техники за много бяла и много тъмна кожа.

 ·         2023 изкаран master class 3D Areola към Jody Stoski Paramedical tattoo academy, Калгари,Канада.

И с това не се изчерпваме, защото нови обучения предстоят

Какво казват нашите клиенти

error: Content is protected !!