Свържете се с мен за безплатна консултация!

Вашето място за съвършена кожа

Камуфлажна татуировка

Камуфлажна татуировка за белези, стрии, петна и други.
Често задавани въпроси.

Какво представлява камуфлажната (медицинска) татуировка?

Това е бразилски метод за заличаване (микропигментиране), чрез който пигментите с цвета на кожата (специално миксирани за клиента) се вкарват на ниво дерма, за да коригират цвета на засегнатата зона и се смесват с околния естествен цвят на кожата. Чрез този процес се постига камуфлажен ефект и засегнатите зони стават по-малко забележими. Моля, имайте предвид, че тази техника не премахва стрии, белези, петна и др., но самият процес може да подобри състоянието им, тъй като иглите стимулират производството на колаген и еластин, а пигмента ги прикрива допълнително.

Безмастилна татуировка

Безмастилната татуировка е метод, чрез който се наранява целостта на кожата с цел да я разраним, да я вкараме в заздравителен процес и да образува нова кожа.Когато нараним мястото, естественият процес на организма изисква да мобилизира всички средства и процеси за да започне лечение.

Микронидълинг

Микронидълинг е минимално инвазивна процедура, при която контролирано се нарушава целостта на кожата с цел отключването и задействането на естествените процеси на регенерация и колагенообразуването. Засилва се потока от растежни фактори, други активни молекули, както и синтеза на нови

Биомикронидълинг

Пилинги и Терапии

error: Content is protected !!